Çavuşbaşı Ahmet Akça Ortaokulu

Telefon : 0 216 479 87 52
Belgegeçer : 0 216 479 87 52
WEB https://ahmetakcaoo.meb.k12.tr
Adres : ÇENGELDERE MAH. ŞEHZADE CAD. GÜNDOĞDU NENE HATUN ORTAOKULU BLOK NO 1 BEYKOZ / İSTANBUL
VİZYON : Beykoz´da örnek gösterilecek bir kurum olarak akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelebilecek okullarından biri olmak.
MİSYON : Gelişim ve değişim süreçlerine ayak uydurabilen; Okuyan, sorgulayan ve çözüm üretebilen; Öz güveni gelişmiş; Farklılıklara saygılı olan; Sorumluluklarını bilen; İletişimi güçlü olan; Spora ve sanata yaşamında yer veren; Doğayı seven; Üst eğitim kurumları için gerekli bilgi ve becerileri kazanan aktif bireyleri “Eğitim sevgiyle başlar” parolasıyla yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1101
Öğretim Şekli :Eğitim-Öğretim taşımalı olarak Beykoz Gündoğdu Nene Hatun Ortaokulu´nda misafir okul olarak devam etmektedir.
Saatler : 13.40 - 19.20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Üsküdar´dan 15KÇ, Ümraniye ve Çekmeköy´den 11ÇB numaralı araçlar ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Kavacık´tan her an okulumuza Çavuşbaşı-Yenimahalle minibüs hattı ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çengeldere Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 25 km ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :